Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Schoolfruit

Schoolfruit deze week:Meloen op woensdagMandarijn op donderdagSinaasappel op vrijdagLekker van genieten!

Lees meer 

Nationale Voorleesdagen: Winterlezen...

Genieten van de échte winter?Dan moet je in de schoolbieb zijn! (Tys en Marleen gr.7 bedankt!)Welk boek neem jij mee naar huis? Kom samen boeken lenen en kruip lekker op de bank...Van (voor)LEZEN word je slimmer! 

Lees meer 

Reminder 

OBS ‘t Swannestee zamelt geld in voor Australië! In samenwerking met ‘ Fryslân foar Australia’ , initiatiefnemers Harmen en Sytze Brouwer, hebben we een actie:  Lever uw statiegeldbonnen in op onze school en wij zorgen ervoor dat het geld wordt geïnd en zaterdag bij Harmen en Sytze terecht komt voor dit goede doel. Geen statiegeld bon? Geen paniek! Een donatie is ook van harte welkom! De actie loopt tot en met 24 januari. ALVAST BEDANKT! 

Lees meer 

Schoolfruit

Deze week is het schoolfruit:Op woensdag een mandarijntje, donderdag worteltjes en vrijdag een stuk mango. Lekker smullen!

Lees meer 

Actie groep 7-8 voor Australie

Vandaag heeft heel Langweer een flyer in de brievenbus gekregen met een oproepje van ons, groep 7-8. Samen met ‘Fryslan foar Australia’ willen we geld inzamelen voor de dieren en de mensen die slachtoffer zijn geworden van de grote bosbranden in Australie!Daarvoor gaan we statiegeldbonnen verzamelen. Tot en met vrijdag kunnen de bonnen op school ingeleverd worden in de grote glazen bokaal op het lesplein!Zaterdag 25 januari, tijdens het benefietconcert van ‘Fryslan foar Australia’, geven we het opgehaalde bedrag aan de organisatoren Harmen en Sytze Brouwer.We hopen dat het hele dorp meedoet.Groeten van groep 7-8

Lees meer 
Deel deze pagina