OBS 't Swannestee

In het watersportdorp Langweer staat onze moderne school ’t Swannestee. Rust en ruimte zijn hier, in de breedste zin van het woord, de basis voor plezier en succes. Een kind krijgt bij ons alle ruimte om zich te ontwikkelen tot een sociaal, zelfbewust mens. Een individu met ambities en een open blik op de wereld. In een moderne, veilige leeromgeving leggen wij samen met ouders de basis voor een succesvolle toekomst.

Marne, Marit en Bryan

Het belangrijkste wat we leren is goed met elkaar omgaan.

Marielle Eggink

“Ik gun ze een heel fijne basisschooltijd”

Yvonne Klooster en Anke Abma

We zijn trots op onze school en kunnen we zeggen dat het iedere dag weer een feestje is om hier te werken.

Virtuele tour

Wij zijn een gecertificeerde “gezonde school”

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen.

OBS 't Swannestee & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden