OBS 't Swannestee

In het watersportdorp Langweer staat onze moderne school ’t Swannestee. Rust en ruimte zijn hier, in de breedste zin van het woord, de basis voor plezier en succes. Een kind krijgt bij ons alle ruimte om zich te ontwikkelen tot een sociaal, zelfbewust mens. Een individu met ambities en een open blik op de wereld. In een moderne, veilige leeromgeving leggen wij samen met ouders de basis voor een succesvolle toekomst.

Kind

Het belangrijkste wat we leren is goed met elkaar omgaan.

Leerkracht

We zijn trots op onze school en kunnen we zeggen dat het iedere dag weer een feestje is om hier te werken.

Virtuele tour

Wij zijn een gecertificeerde “gezonde school”

Een goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen.

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden