Schoolkrant

We geven vijf keer per jaar een schoolkrant uit. De schoolkrant wordt gemaakt door het team en de kinderen. In deze schoolkrant kunt u verwachten: opstellen, tekeningen, gedichten, prijsvragen, kleurplaten voor en door kinderen gemaakt. Elke groepsleerkracht schrijft een stukje over de afgelopen periode in de schoolkrant, daarin vertelt zij wat de kinderen hebben gedaan en schrijft ze over bijzonderheden in de groep.
Ook wordt er elke maand een nieuwsbrief uitgegeven met daarop alle bijzondere activiteiten, vrije dagen en vakanties.
Mochten er tussentijds dringende zaken zijn die niet in de nieuwsbrief staan, dan krijgen de kinderen een briefje mee.De bijdrage voor de schoolkrant is € 2,00 per jaar voor ouders die geen kinderen op school hebben.